Om Mageguiden

Mageguiden.no er en side utviklet av Mylan Healthcare Norge AS. Alle opplever vi fra tid til annen magetrøbbel. På Mageguiden.no finner du riktig løsning på mageproblemene dine. Denne siden er ment å skulle være en inngang til bedre å forstå dine mageplager og bistå deg i å få noen gode ideer til hva du kan […]

Last ned pdf
Skriv ut

Mageguiden.no er en side utviklet av Mylan Healthcare Norge AS.

Alle opplever vi fra tid til annen magetrøbbel. På Mageguiden.no finner du riktig løsning på mageproblemene dine.

Denne siden er ment å skulle være en inngang til bedre å forstå dine mageplager og bistå deg i å få noen gode ideer til hva du kan gjøre med plagene. Men husk at informasjonen her er kun til hjelp og råd. Er du i tvil om noe eller har alvorlige plager må du bestille time hos din fastlege.

Siden belyser vanlige alminnelige plager, svarene vi henter kommer fra en lege, en apoteker og en ernæringsekspert. Samt fra gode kilder på nett.

Mylan er et legemiddelfirma med produkter innen dette og andre områder. Vi ønsker å bistå våre kunder med gode produkter som kan hjelpe med hverdagsplager og andre mer alvorlige og langvarige plager.

Har du spørsmål til våre produkter, er vi tilgjengelige og kan svare på praktiske (ikke medisinske) spørsmål knyttet til disse. Kontakt oss på infonorge@mylan.com

Les mer på mylan.no eller følg oss på Facebook: Hverdagsplager.
Personversnerklæringen vår finner du her.